Ekostuff_Gräsig_logga

Grön(Miljösmart)teknik

Grejen med Grön elektronik är att de hjälper både din plånbok och miljön. En stor del av sortimentet drivs av sådant som är billigt eller gratis, exempelvis sol och vatten. Även de eldrivna prylarna kan återanvändas och sparar på så sätt mycket mer än de kostar. 

Högkvalitativ och miljövänlig hemelektronik från Ekostuff är noggrant kontrollerad från tillverkning till försäljning. All vår elektronik är RoHs-märkt. Det innebär att varorna minskar risker för miljön och människors hälsa genom att ersätta kvicksilver, kadmium, bly och annat farligt med alternativ grön teknik. Märkningen gäller även förbättrade möjligheter till lönsam och hållbar materialåtervinning.
Utöver fantastisk kvalitet och miljövänlighet strävar vi på Ekostuff efter snabba leveranser. Ofta kommer paketet fram dagen efter beställningsdagen. Oavsett hur mycket du handlar för kostar frakten endast 39 kronor. Det går även bra att hämta upp beställningar hos oss i Göteborg.
 
Snygg, intressant och miljösmart teknik passar utmärkt som presenter till trädkramare, tekniknördar eller vem som helst. Beställ från oss online! Idag!

Ekostuff tipsar!