Ekostuff_Gräsig_logga

NYHETER FRÅN EKOSTUFF

- SNART KOMMER NYA WEBSHOPEN! -

Vi jobbar för fullt med en helt ny hemsida, den beräknas vara klar i slutet av September! 
Fylld med massor av nyheter! Den kommer även att vara enklare att handla på, leta produkter, skicka in önskemål mm.

ÄVEN VI JOBBAR MED GDPR

VI har redan en hård och säker hantering av kunduppgifterna, nu följer vi dom enligt GDPR. En ny förordning som inget troligen har missat pga av mejlutskicken. 

# Plastbantaning och 2018s Nyheter!

Vi kommer att lansera Plastbantningsprodukter i Aluminium, bambu mm. 
Vi har redan Drickflaskor på väg.
Men vi sattsat på Bio-Plast med. Vi har inom kort Miniräknare av MAJS-PLAST i sortimentet.
Utöver detta planera vi Ekologiskt och Veganskt Godis, barnleksaker i Naturgummi mm. Kommer i början av 2018!

VI HAR ÄNTLIGEN BLIVIT ÅTERFÖRSÄLJARE/GROSSST FÖR EUROPAS STÖRSTA FÖRETAG SOM SÄLJER MILJÖVÄNLIGA MOBILSKAL! Vi kommer därav att ha fler olika modeller hemma på lagret och kan skicka dessa samma dag! Nu kör vi 2018! #Grön2018 # Plastbanta

Välkommen:

Ekostuff har i ett par år vart enbart till för privatpersoner men nu även för Företag och Organisationer.
Vi har döpt det till Business och skall framförallt ta hand om beställningar från företag samt ge rådgivning för hur man kan förbättra sin arbetsplats och göra den grönare! Tipsa gärna din inköpschef/ansvarig på din arbetsplats om Ekostuff Business.

Första Riktiga Gröna E-Butiken i Sverige!

CRS: Corporate Social Responsibility
Det handlar om att ta ansvar utöver det lagen kräver. Ekostuff som arbetar med CSR ser sin påverkan på omgivningen och tar ansvar för den. Vi jobbar efter sociala, miljömässiga och ekonomiska områden. Allt för att göra världen bättre för dom som tillverkar produkterna, innehållet i produkterna och att alla får rätt till det dom gjort.

NYHET! PENNOR AV PET-PLAST!

Nu lanserar vi en ny kategori (inom kort) som heter Eko Kontor/ Eko Office där säljer vi olika kontorsprodukter som är "gröna" och miljövänliga! Det första tillskottet är nu pennor vi fått hem som är tillverkade av PET Flaskor! Smart eller hur?!  Passa på att fyll på med sköna och snygga pennor hemma nu!

Vi kommer även te emot tips från er om oilka produkter men allt för ett renare, grönare och natuligare kontor och hemmamiljö!

NU LANSERAR VI: PRODUKTVÄLJAREN 2017-02

Var är det nu? Jo det är ett formulär på en ny sida ( HÄR) där du fyller i exempel din unika mobil, och vilken modell du har så kan vi göra allt för att ordna ett miljövänligt mobilskal till dig.

Vi är först i Norden med detta och eftersom det finns 100-tals modeller skulle det bli jobbigt att leta igenom alla, därför fyller du i formuläret så återkommer vi samma dag med en offert på några olika skal. Det kan även vara andra produkter som du vill ha miljövänliga, som vi kan lösa.

Vad är din favoritprodukt som borde vara miljövänlig, vi kanske har den! Vi kommer snart erbjuda mobilskal för andra modeller i ex,  bambu, trä & Kork. Men tills dess använd Produktväljaren gärna! Se bilden nedan...

Bärbar Ledlampa av Solljus

NYHET! SolarLed! 
 Nu kan du ladda upp din glödlampa hemma med solceller.
Tänk dig att 0:a din elräkning iallafall med belysningen. Med en 3,5meter lång laddkabel kan du enkelt hänga upp lampan och låta den laddas. PS: Den har ett inbyggt batteri som håller i Flera timmar! Så den är bärbar! 
Läs mer här hur du kan bli av med belysningsräkningen. 

EKOSTUFF EXPANDERAR!

Vi växer så det knakar, i början på Mars köpte vi Orelia, som säljer startpaket för att tillverka egna miljövänliga ljus. Idag gick vi ut med att vi köpt upp naturallycase.se som säljer iPhone skal av 100% nedbrytbar och naturlig plast! Så nu är Ekostuff Nordens återförsäljare för iNature som tillverkar mobilskalen av Bioplast! Miljösmart eller hur?

KALLA FAKTA- VISSTE DU ATT....?

Om du har en vanlig Duschgel,schampoo eller linknade innehåller dem plast! Ja du läste rätt , plastkulor finns i dem, och läs själv på din förpackning och kolla om det står plastkulor..nä för att inte få det låta så illa skriver dom: ACRYLATES COPOLYMER. Ser du det, dumpa förpackningen och köp ditt Shampoo och duschgel..plastfritt! av Ekostuff!

Köks & Barnartiklar i lager! 100% Fairtrade & Återvunnet!

Nu snackar vi Eko mot hela världen, återvunna glas, barnleksaer av trä.. allt giftfritt och bara naturligt och tillverkats enligt Fairtrade kraven. Så alla vinner på det. Kolla in kategorierna KÖK och EKO BARNWEBBBUTIKEN!

Nu har vi fyllt lagret av det bästa som gör mer än det bästa!

Ekologiskt smink! Check!

Vi har fått en mängd kundförslag om att vi borde börja sälja ekologiskt smink! Vi har lyssnat och jobbar just nu under januari med att köpa hem godkänt, ekologiskt smink!

Nästan 60 kilo! 

Förpackningen? Deflesta i Bambu! Den du!  Även andra sorter, för unga som gamla, allt från solkräm till ögonskugga!

Kort om Solkräm! Den du har idag är garanterat kemisk. Den torkar och åker in i huden och dödar celler som naturligt ska leva!

Den Ekologiska vi kommer sälja lägger sig som en film på huden som inte kladdar eller syns. Inget åker in i huden och du slipper utsätta din hud för en kemikaliebomb!

Äntligen! Nu säljer vi Sveriges första förpackningsfria Elektronikprodukt!

Nu under måndags morgonen kom leveransen utav våra första förpackningsfria varor! Den första är Solcellsladdarna X5. Dom tål allt och vi har kontrollerat så dom klarar sig utan förpackning. Vi har även ett gäng som har förpackningen för ex. present ändamål. Men vi ska fasa ut dessa är tanken. Vi hoppas att fler företag tar efter vår vision om att minska material användningen!

För visst har man tröttnat på att nåt är packat i plast sedan är varje detalj inplastad. Eller godis är ett bra exempel med, ett väldigt slöseri! Hjälp till att minska användningen av material! Köp vår solcellsladdare för ett förpackningsfritt pris! (Billigare än ord. pris)

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

En liten rubrik.

En Grönare Logga & Ett grönare Ekostuff

Vi har just uppdaterat loggotypen samt blivit ännu grönare!

Allt vi gör drivs av Sol, vind och vatten! Även våran bil, tidigare hade vi en hybrid bil nu har vi en ren elbil som skall användas för Elbils Logistik! Utsläpp: 0g Co2!

Vi har även blivit Certifierade som Sveriges Första Grön E-handel! 

Det kallar vi grönare än grönast!