Ekostuff_Gräsig_logga

Dr. Sannas Multicream med Svartvinbärsolja

Pris:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
K-78-MS
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Dr Sannas populära Multicream!

En vårdande kräm som mjukgör och skyddar torr och känslig hud mot uttorkning. Ekologisk svartvinbärsolja innehåller en unik sammansättning av essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6.

Mängd: 100ml
Här är innehållet och varje ingrediens tydligt förklarat. 


Aqua, (Vatten)
**Butyrospermum Parkii Butter, (Sheasmör, höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener som gör att sheasmöret är antioxidant och anti-inflammatoriskt och dämpar rodnadeoch irriterad hud.)
**Cocos Nucifera Oil, (Kokosolja, innehåller höga halter av capric, lauric och caprylic acid som mjukgör huden utan att den känns fet)
**Carthamus Tinctorius Seed Oil, (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)
**Glycerin, (Växtbaserad palmoljefri fuktgivare)
*Canola Oil, (Fraktion av svensk rapsolja, anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper för huden. Innehåller höga halter a phytosteroler och E-vitamin som skyddar och återställer hudens barriär.)
*Cetearyl Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
*Sorbitan Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
**Adansonia Digitata Seed Oil, (Baobabolja, innehåller höga halter av vitamin A och E, kallas för naturens anti-age olja då den främjar hudens elasticitet)
*Lactobacillus Ferment (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobacillus har också återfuktande egenskaper för huden)
** Ribes Nigrum Seed Oil, (Svartvinbärsolja har en unik sammansättning av fettsyror som fungerar som byggstenar i huden cellmembran)
*Cetyl Palmitate, (Del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper)
*Sorbitan Palmitate, (Del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper)
*Xylitylglucoside, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)
Sodium Dehydroacetate, (Milt konserveringsmedel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.)
*Anhydroxylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)
*Acacia Senegal Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
*Xanthan Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
*Xylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)
*Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar. GMO-fri)
*Malic Acid, (Äppelsyra, håller PH-balansen i produkten)
*Helianthus Annuus Seed Oil, (Solrosolja, del av E-vitamin)
*Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarin extrakt, del av svartvinbärsoljan)