Om Ekostuff

Vi föddes redan 2009 under namnet WA Miljö av dom brinnande miljöentusiasterna Markus Wallgren och Kristoffer Andersson. WA Stod då för Wallgren & Andersson. Men under våren 2015 bytte vi namn till ett mer passande namn: Ekostuff, ett namn vi tyckte bättre reflekterade vår organisation. 3 år senare blev vår omorganisation klar, Ekostuff blev då istället Ekostuff Group AB. Där vi har flera verksamheter inom den ekologiska branschen!

Vi har som mål att göra världen till en grönare plats igen!

Hos oss hittar du massvis av klimatsmarta produkter för en hållbarare livsstil! Alla produkter är Ekologiska / Naturliga och smidigare att använda än sina “vanliga” motsvarigheter. När du handlar hos oss gynnas naturen på mer än ett sätt, vi skänker nämligen en del av vinsten till WWF (Världs Natur Fonden). Och investerar i klimatkompensation, Trädplantering. Något som du kan köpa här med.

I början på 2016 köpte vi upp företaget Orelia som är ett Eko DIY (Do it yourself) Gör det själv, lätt sagt. Tillverka dina egna Sojaljus med vårt startpaket. Miljövänligt, roligt och enkelt! Nu säljer vi allt för tillverkningen här.

Vi köpte också upp företaget Naturallycase (iNature) Som sålde Mobilskal av 100% Bioplast!

Vi startade även vårt eget Varumärke EcoPeace, som i första hand ska fokusera på att sälja Nedbrytbara och giftfria mobilskal!

Så i vårt stora sortiment ryms allt från gröna elektroniska produkter till hygienartiklar med naturliga och ekologiska ingredienser. Vi bjuder både på perfekta presenter och saker till hemmet. Men även till dig som tycker om att göra saker själv!

Vi på Ekostuff vill att alla ska ha råd med klimatsmarta alternativ, därför är våra otroliga varor överraskande billiga. Så vi kan följa vårt ledord: Att göra världen till en grönare plats!

..från början..

2009

När vi startade hela företaget, såg vår logotype ut så här och vi hade redan då som vision att göra världen till en grönare plats!

Vi kämpar för att göra världen grönare! Gör du?

Klimatkompensera dig!

Glöm inte att köpa Träd så du klimatkompenserar dig, oavsett om du tar bilen eller bussen.

Vi kämpar för en grönare värld! Gör du?

Grön Teknik

Alla våra högkvalitativa, miljösmarta elektronikprodukter är hårt testade och noggrant kontrollerade från tillverkning till färdig produkt!
Vi kontrollerar alla varor noggrant och testar dessa själva innan vi säljer dom. All vår Elektronik är RoHs- märkt!
RoHS-direktivet syftar till att minska riskerna för människors hälsa och för miljön genom att ersätta kvicksilver, kadmium, bly,  och andra farliga ämnen och metaller med alternativa och alternativ teknik.
Ett annat syfte med direktivet är att förbättra möjligheten till lönsam och hållbar materialåtervinning från avfall från sådan utrustning.

Ekostuffs Affärsidé

Vår affärsidé är kort och simpel :

“ATT SÄLJA HÖGKVALITATIVA MILJÖPRODUKTER, FÖR ATT BIDRA TILL EN ÖKAD GRÖN KONSUMTION!”

Vårt eget varumärke!

Vi har ett eget varumärke som vi döpt till EcoPeace och är en del av våra egna ekologiska och naturliga produkter!

Just nu är den populäraste EcoPeace produkten Bambufiberskalen! Helt nedbrytbara och giftfria!

CSR - Vad är det?

CRS: Corporate Social Responsibility
Det handlar om att ta ansvar utöver det lagen kräver. Ekostuff som arbetar med CSR ser sin påverkan på omgivningen och tar ansvar för den. Vi jobbar efter sociala, miljömässiga och ekonomiska områdenSå att tillverkningen sker miljövänligt och att arbetarna får rätt lön, utbildning och jobbtid. Läs mer om vårt CSR arbete Här.

Vi på Ekostuff jobbar stenhårt med CSR! Alla våra produkter uppfyller våra hårda krav!

Vi har flera gröna verksamheter!

Ekostuff är ett litet svenskt grönt företag som bedriver flera verksamheter som är:

– Ekostuff Group AB: Säljer mängder av miljösmarta produkter på nätet. Med en supersnabb kundservice och kvalitetsprodukter!

– Ekostuff Business:  fokuserar att sälja till företag samt bedriva Grossistveksamhet med endast Gröna Produkter!

Grön E-handel som skall märka just Gröna E-handlare

Alla våra verksamheter ska bedrivas utan eller minimal påverkan på miljön! Vi kämpar för en grönare värld, gör du?

Ekostuff Business en del av Ekostuff Group AB ( EGAB)
'