Önska Produkt

TIPSA OSS! 

Vi letar hela tiden efter nya smarta miljövänliga produkter för att göra vårt sortiment större. Därför ger vi dig som kund chansen att önska produkter som du tycker saknas i vårt sortiment. Utefter dessa förfrågningar letar vi efter leverantörer av produkten, som håller vårat mått på hållbarhet. Om vi sedan väljer att ta in produkten i sortimentet blir du den första som får veta och, vi ger dig även ett presentkort på upp till 100;- som tack för hjälpen!

Fyll i alla uppgifter till höger, så återkommer vi till dig inom kort (inom 24h).

TIPSA OSS / PRODUKTVÄLJAR FORMULÄR

 PRODUKTVÄLJAREN

Vi har massor av miljösmarta produkter men inte till allt och alla! Men det vill vi! Så därför skapade vi vår superpopulära: Produktväljaren! 

Här kan du önska någon unik eller speciell produkt som ett mobilskal till din Sony XZ, eller din iPhone 4 av kork eller varför inte Ekoskal till din Surfplatta? Eller Miljövänlig teknik? Ja, vi kan leta upp det mesta som är Miljösmart och ekologiskt! 

Du fyller i formuläret ovan, och skriver vad för produkt, modell/typ och vilket material samt ett mobilnr gärna. Så återkommer vi inom 1-2 dagar!

Denna är mycket populär så ibland kan det ta någon dag extra och ange därför gärna ditt mobilnummer så får du sms, när vi mejlat dig ditt svar eller ifall det hamnar i skräpkorgen, det händer tyvärr.

Glöm inte att kan specialbeställa hem nästan vad som helst som är miljösmart!

'