Vanliga frågor

 Det är ett formulär du fyller i snabbt och enkelt där du förklarar vad för produkt du behöver som är miljövänlig så gör vi allt för att beställa hem din önskade produkt. Tanken med Produktväljaren är att du enklare skall kunna hitta en miljövänligare produkt än “din vanliga” vara. Som ex. ett mobilskal, Tandborstar,pennor, miniräknare, lampa.. ja allt.. Gå till produktväljaren och fråga oss, så får du se att vi kan göra dig nöjd! 

Självklart kan vi det! Vi köper in och importerar en hel del miljöprodukter till både företag och privatpersoner. Saknar du någon unik produkt som du tycker vi borde ta in? Mejla oss , och om vi tar in produkten blir du erbjuden att få köpa produkten för inköpspriset! Smart eller hur?

Absolut får du det, dock måste det stå vem som tillverkat den eller vem den är tillverkad för. I detta fall för Ekostuff. Om du vill börja sälja våra produkter eller vill köpa in för att sälja vidare produkter, ex. att trycka på etc. Så kontaktar du oss bara så hjälper vi dig! 

Absolut, vi älskar att sprida kunskapen om våra miljösmarta produkter så självklart kan du bli återförsäljare. Fyll i formuläret ovan och skriv in vad du vill bli återförsäljare av samt kort om dig/ditt företag. Så hör vi av oss till dig så fort vi kan! 

Vi kontrollerar regelbundet alla konkurrenter så att vi alltid är billigast. Vi är ett av dem få företag som inte har som mål att göra stora vinster utan att få fler att ha råd att bli miljösmarta och spara pengar.

Det ska inte kosta skjortan att vara miljövänlig ju!

Sedan till skillnad från andra företag har vi inga stora kontor och lager eller annan onödigt dyr utrustning. Därav kan vi hålla priserna rekordlåga! Men kvaliteten superhög! För vi kontrollerar alla produkter noggrant innan vi säljer dem!

Istället för att slösa massa papper och träd så har vi valt alla ladda upp bruksanvisningarna här! Det kallar vi klimatsmart! Klicka på den du vill ha, så laddas den ner till din dator. Miljösmart och enkelt! 

Tvättnötter

TvättvålGalltvål

Trådlös Ladd Bambuplatta

Solcellsladdare X5

'