Rea!

Naked Lips- Kokos

59 kr 39 kr

 

Fräscht och trendigt cerat med det heta kokos-extraktet. Förutom kokos, är ingredienserna bivax, ringblomma, jojoba och rosmarin. Ett smakfullt och innovativt sätt att återfukta läpparna. Så rent att du kan äta det!

Certifierad av USDA. 100% naturlig och 99% ekologisk. Den procent som inte är ekologisk är E-vitamin. Källan där E-vitaminet utvinns är ekologisk men när själva utvinningen/extraktionen har gjorts får man inte längre klassa råvaran som ekologisk. Läppceraten är tillverkade med 100% förnyelsebar energi. Kokosoljan är en del av RAN (Rainforest Network Action).

Kul att veta:

Innehåller inte palmolja (palmolja bidrar till förstörelsen av regnskogen), paraffin, parabener och sulfiter. Produkterna och ingredienserna är ej testade på djur! 100% GMO-fri! Glutenfri och sojafri.

Förpackning: (Ny förpacknings finns, bild kommer) Läppceratets förpackning är 100% nedbrytbar och tillverkad av 40% återvunnet material.

Ingredienser:
Ekologisk solrosolja (Helianthus annus), Ekologisk bivax (Cera alba, Cire dàbeille), Ekologisk kokosnötsolja (Cocos nucifera oil), Ekologiskt kokosextrakt (Cocos nucifera) , Vitamin E (tokoferol), Ekologiskt rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis), Ekologisk ringblomma (Calendula officinalis)

*ekologiskt certifierad ingrediens

Det finns inga produktrecensioner än.

Var först med att lämna en recension “Naked Lips- Kokos”