Rea!

Viviani Mörk Nougat, Vegansk & Ekologisk

45 kr 20 kr

Vivani mörk Nougat är en vegansk, ekologisk mörk chokladkaka med smak av nougat. Njut av en mild och nötig choklad som smälter i munnen. 

Vivani är ett tyskt familjeföretag som tillverkar choklad av hög kvalité och de använder sig endast av omsorgsfullt utvalda ekologiskt odlade ingredienser. För att garantera en enastående kvalité använder de sig av hög kompetens och skicklighet i kombination med ständigt uppgraderad utrustning och noggrann kvalitetskontroll. Chokladen presenterades för första gången på BioFach 2000 och har sedan dess uppskattats av chokladälskare världen över. Det breda sortimentet tillverkas vid familjeföretaget av Ludwig Weinrich och vid produktion förlitar de sig på mer än ett sekel av erfarenhet.

Därför Väljer du Ekologisk Choklad: Kakaofrukterna kommer uteslutande från små jordbrukskooperativ i Ecuador och Dominikanska republiken. Vivani betalar ut rättvisa löner som ligger över världsmarknadspriserna. Chokladen är strängt kontrollerad av europeiska regler och inspekteras regelbundet av den tyska DE-ÖKO-013 Organic Control Commission.

Storlek: 100 g.

Ingredienser: Rå rörsocker*, hasselnötsmassa* 25%, Kakaomassa*, Kakaosmör*, bourbon vanilj extrakt*. Innehåller minst: 36% Kakao.

Allergi-Fakta: Kan innehålla spår av gluten, mjölk och nötter. Innehåller inget emulgeringsmedel så som sojalecitin. 

Det finns inga produktrecensioner än.

Var först med att lämna en recension “Viviani Mörk Nougat, Vegansk & Ekologisk”