Viviani Nougat Pralin Ekologisk

45 kr

En ljus krämig pralinnougat med en nötig smak som bokstavligt smälter i munnen. Avnjut den som den är eller addera den i ett bakverk. En utsökt choklad av de allra finaste ingredienserna, ekologiska såklart! 

Vivani är ett tyskt familjeföretag som tillverkar choklad av hög kvalité och de använder sig endast av omsorgsfullt utvalda ekologiskt odlade ingredienser. För att garantera en enastående kvalité använder de sig av hög kompetens och skicklighet i kombination med ständigt uppgraderad utrustning och noggrann kvalitetskontroll. Chokladen presenterades för första gången på BioFach 2000 och har sedan dess uppskattats av chokladälskare världen över. Det breda sortimentet tillverkas vid familjeföretaget av Ludwig Weinrich och vid produktion förlitar de sig på mer än ett sekel av erfarenhet. 

Storlek: 100 g.

Därför ska du äta Ekologisk choklad: Kakaofrukterna kommer uteslutande från små jordbrukskooperativ i Ecuador och Dominikanska republiken. Vivani betalar ut rättvisa löner som ligger över världsmarknadspriserna. Chokladen är strängt kontrollerad av europeiska regler och inspekteras regelbundet av den tyska DE-ÖKO-013 Organic Control Commission QC&I. 

Ingredienser: Rårörssocker*, kakaosmör*, HASSELNÖTSpasta* (17 %), helMJÖLKSpulver*, kakaomassa*, GRÄDDpulver*, skumMJÖLKSpulver*, VASSLEpulver *, Bourbon vaniljeekstrakt*. Min. 32 % kakao. 18 % mjölkbeståndsdelar. *ekologisk.
*Ekologisk ingrediens.

 Innehåller hasselnöt och mjölk. Kan innehålla spår av mandel, pistasch och gluten.

Energi (kJ/kcal): 2435 / 585
Fett (g): 40
varav mättat (g): 19
Kolhydrater (g): 47.3
varav sockerarter (g): 44.7
Protein (g): 7.8
Salt (g): 0.25

Det finns inga produktrecensioner än.

Var först med att lämna en recension “Viviani Nougat Pralin Ekologisk”